Hoe ervaren opdrachtgevers mij?

 


Voor het herschrijven van een aantal documenten hebben wij Petra ingeschakeld. Tijdens een kort gesprek over onze wensen, werd haar meteen duidelijk wat er van haar verwacht zou worden.

Petra heeft ons, sneller dan verwacht, voorzien van compleet nieuwe opzetjes van de gevraagde documenten, Het was een korte, maar zeer fijne samenwerking!

 

Miranke Gortemaker

Office & Finance Assistant


Wij hebben Petra enige tijd geleden gevraagd de verslaglegging van de overlegvergaderingen tussen bestuurder en ondernemingsraad vast te leggen. Petra wist zich in een zeer korte tijd bekend te maken met de inhoud, wat resulteert in een heldere en gestructureerde verslaglegging met bijbehorende actiepuntenlijst. 

Erg fijn is dat Petra de geleverde verslagen zeer snel aanlevert zodat de voortgang van processen niet gehinderd worden. Naast dat ze snel en accuraat werkt is ze discreet en stelt vragen indien nodig.

 

Yvette Schafraad
Secretaris OR 


Ik werkte gedurende vijf dagen (in haar eerste opdracht als ZZP’er) samen met Petra. Ik heb haar ervaren als een bescheiden iemand en met een optimistische persoonlijkheid. Ze nam bij aanvang van de opdracht de tijd om te begrijpen wat haar opdracht is. Ook tijdens de opdracht toonde ze zich steeds sensitief en toetste ze geregeld haar adequaatheid. Hierbij is het haar goed gelukt om zich te verplaatsen in een context die geheel nieuw voor haar is. In de uitvoering van de opdracht is ze kritisch, hardwerkend en spande ze zich in om stukken snel en volledig aan te leveren. Samenvattend zou ik Petra aanbevelen bij alle letters die op papier moeten!

 

Tobias Kalverdijk

Teamleider a.i.


In de zes jaar dat ik intensief met Petra heb samengewerkt deed zij de verslaglegging van veel verschillende overleggen, die ik heb voorgezeten of bijgewoond. Ze is daarin service-gericht en proactief.

MT-, RvT-, OR-, projectoverleggen en strategische sessies worden door haar op een zeer goede en professionele manier vastgelegd. Ze is een snelle werker en is snel thuis in de materie. Bovendien is ze een positief en vrolijk mens, waardoor het heel plezierig is om samen met haar op te trekken in de verschillende overleggen.

 

Angelina Schoonewille

Bestuurder Kaliber Kunstenschool