Praktijkgerichte coaching, tips en trucs voor heldere notulen


Ik hoor regelmatig dat er tegenop wordt gezien om te notuleren. Naast de tijd die het kost om de vergadering bij te wonen, het gevoel van topsport om ter plekke alles mee te krijgen, het in de juiste context te plaatsen en de belangrijkste thema's eruit te halen; moet het nog worden verwerkt tot een leesbare set notulen. Notulen die fungeren als werkdocument en uitnodigen om nog eens na te lezen. Niet verwonderlijk dat veel directiesecretaresses, bestuurssecretarissen en managementondersteuners dit onderdeel aan mij toevertrouwen. 


Notuleren is een te leren kunst

Wil je tips over hoe je op een slimme manier zorgt voor correcte vastlegging van overleggen in je organisatie? En wil je deze direct toepassen in de praktijk? Dat kan!! In drie ontmoetingen kun je hierin stappen zetten die je plezier in notuleren vergroot en zorgt voor notulen waar je organisatie blij van wordt. 

Hoe dan? 

1. Neem contact met me op door mij te bellen op 06-20526606, te mailen op petra@lettersdoorpetra.nl of door het contactformulier in te vullen.

2. We maken een afspraak en ik kom bij je langs op je werkplek. Daar geef ik je een aantal hands on tips om je notulen te verbeteren. 

3. Ik woon, samen met jou, een vergadering in je organisatie bij. Uiteraard is geheimhouding van alles dat ik hoor, zie en verwerk, geborgd. 

4. We notuleren beiden het overleg, waarbij je de gegeven tips direct kunt toepassen en werken het overleg allebei afzonderlijk uit.  

5. Ik kom weer langs en we leggen de notulen bij elkaar. Toegespitst op jouw praktijksituatie geef ik je tips en handreikingen waarmee je verder kunt. 

Geen langdurige opleiding met diploma aan het eind, maar drie ontmoetingen op jouw werkplek waarin, vanuit de praktijk, coaching plaatsvindt. Wil je dat? Neem contact met me op voor meer informatie. Ik verheug me erop je te spreken!